OM 18:00 GEBEUREN ER GEKKE DINGEN BIJ LOOT LAKE | Fortnite [LIVE]

Share this➧ Twitch: https://www.twitch.tv/duncan
➧ Fooi geven kan hier: https://streamelements.com/duncan/tip
Super tof dat je de stream wilt supporten met een donatie! Graag wil ik je er wel aan herinneren dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn of toestemming nodig hebt van je ouders. Fooi is ook niet terug te vragen, dus hou het bij een klein bedrag.

➤ Meer Fortnite: https://youtu.be/vRPNZt3qDbE

———————————————————-

⬇Social media⬇
➧ Instagram: https://www.instagram.com/djuncanyt/

———————————————————-

➤ Fortnite instellingen (PC):
➧ 800 DPI
➧ 0.050 sensitivity X
➧ 0.058 sensitivity Y
➧ 1.0 ADS sensitivity
➧ 1.0 scoped sensitivity

source

21 thoughts on “OM 18:00 GEBEUREN ER GEKKE DINGEN BIJ LOOT LAKE | Fortnite [LIVE]”

  1. Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan! Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan Duncan!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *